WIP’S og UFO’er

image  image


Ja puha – er ved at ordne gemmeren – har virkelig mange wip’s eller ufo’er liggende😱

Men i nat og i dag, har jeg færdiggjort to til to jeg holder meget af ❤️Min farmor blev 83 og fik et par karklude og et sjal og min dejlige Maja fik endelig sin nederdel – dejligt at glæde andre og samtidig få lidt væk fra skuffen.

By the Way .. Wip’s er ‘work-in-progress’ og UFO er ufærdige objekter i hækleverdenen 😂

Vedlægger da også lige lidt jeg fin købt ved min seje mors galleri idag – faktisk manden der bestemte der skulle nyt til og vupti vupti så havde han købt to – synes jeg – kodyl fede billeder ❤️😍Han har sku’ stil

SE GERNE MIN MORS BILLEDER PÅ www.galleri-evig.dk ! Hun får så meget spændende lige om lidt og laver også fede auktioner engang imellem ! Men altså ja lidt stolt af hende er jeg altså 😍❤️

image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *